Welkom bij Rederij Fortuna in Spijkenisse

 

 

Welkom bij Rederij Fortuna!

Ontdek het zelf.

U heeft als particulier, organisatie of vereniging iets te vieren? Dan kunt u dat doen aan boord van ons sfeervolle partyschip Mps. Marlina. Want de heerlijke sensatie van varen geeft een extra glans aan elke feestelijke gebeurtenis.

 

 

Volop variatie

Voor ieder wat wils

Rederij Fortuna biedt u vele mogelijkheden met haar luxe partyschip. Wij hebben het gehele jaar door diverse Moonlight en Brunch Cruises, afwisselende dagtochten, een aantal thema avonden en varen wij altijd naar de meest smaakmakende evenementen om deze vanaf het water te bewonderen. Het schip is zowel geschikt voor grote als kleine groepen. Het afhuren van schepen is uiteraard ook altijd mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

Bekijk het vaarprogramma

 

Vaarprogramma 2024

Vaarprogramma 2024 per post!

Ons nieuwe vaarprogramma staat weer online maar wij brengen het programma ook altijd uit in de vorm van een mooi boekje. Vraag deze snel aan via mail of telefoon en u ontvangt het boekje binnen enkele dagen in de bus!

 Vraag hier uw boekje aan!

 

Goed bereikbaar

Ruime gratis parkeergelegenheid

De thuishaven van partyschip Marlina is de Veerhaven in Spijkenisse Centrum. We zijn gevestigd aan de Veerweg, in de straat tegenover de molen, vlakbij de Spijkenisserbrug.

Wij hebben ruime parkeergelegenheid in de directe omgeving van het schip. Volg de borden en de instructies van de parkeerbegeleiders.


Routebeschrijving

 
  • Vaarprogramma 2024!

    Vaarprogramma 2024!

    Vraag hem snel aan.

    Lees meer
  • Perry & Friends ''Muzikale Cruise''

    Perry & Friends ''Muzikale Cruise''

    Vaart u ook gezellig mee?

    Lees meer
Meer nieuws