Magische feestdagen

Bent u op zoek naar feestelijke invulling voor de gezelligste dagen van het jaar? Vaar met ons mee naar de kerstmarkt in Dordrecht of vier kerst op de Marlina tijdens een van onze prachtige cruises.

Kerstmarkt Dordrecht

Op zondag 16 december varen wij naar de kerstmarkt in Dordrecht waar u kunt genieten van de kerstsfeer en het grote aanbod kerstkramen.

We vertrekken om 10:30 uur in Spijkenisse en we komen om 13:00 uur aan in Dordrecht. Daar heeft u de tijd om heerlijk te struinen langs de kerstmarkt. Om16:30 uur beginnen we aan onze terugreis waarna we om 19:30 uur aankomen in Spijkenisse.

Kerstdinner Cruise all-inclusive

Wij varen op eerste kerstdag een prachtige cruise met kerstdiner door de Rotterdamse havens en langs de skyline van Rotterdam. U geniet van een heerlijk viergangendiner met live muziek en entertainment! Vertrek 17:00 uur, terugkomst 22:00 uur.

Bekijk ons hele vaarprogramma

Kerst met het bedrijf vier je op de Marlina!

Meer kerstactiviteiten organiseren? Niet alleen bij de Marlina kunt u terecht voor uw kerstactiviteiten en arrangementen, op de website van Partyservice Nederland vindt u een uitgebreid aanbod aan mogelijkheden om de decembermaand feestelijk in te vullen.

 

 • Wereldhavendagen 2019

  Wereldhavendagen 2019

  De haven, daar gebeurd het!

  Lees meer
 • Ga er lekker een dagje tussenuit!

  Ga er lekker een dagje tussenuit!

  Bekijk onze dagtochttips

  Lees meer
Meer nieuws