Vacatures

Kom jij ons team versterken?

Wil jij werken in de horeca, bij een evenementenbureau of in de catering? Rederij Fortuna is onderdeel van Partyservice Nederland. Wij zijn gevestigd in de regio Rotterdam, Spijkenisse en Goeree Overflakkee. Kijk tussen onze vacatures, misschien hebben we wel een leuke functie of stageplaats voor jou!

Partyservice Nederland staat voor Business Events, Catering & More…
Rondvaarten, dagtochten, dinnershows, zakelijke evenementen, catering, party- en horecaverhuur en alles wat daar bij komt kijken. Onze opdrachtgevers zijn belangrijk en verdienen alle aandacht, zo ook ons personeel. We zijn op zoek naar iemand die zich bij deze gedachte kan aansluiten!

Ben jij op zoek naar een uitdaging waarin je jouw talent volledig tot uiting kunt laten komen? En voel jij je thuis in de smaakvolle wereld van de partycatering en evenementen organisatie? Kom dan ons team versterken

 

Openstaande vacatures

Medewerker service, bar en bediening 

Voor ons partyschip zijn wij op zoek naar enthousiaste en representatieve medewerk(st)ers voor service, bar en bediening.

 

Taken
Ons bedienend personeel  is ons visitekaartje, zij voeren alle taken uit die je van een ober of kelner verwacht. Zij dekken tafels, ontvangen de gasten, nemen bestellingen op, serveren de gerechten en houden ondertussen in de gaten of de gasten van alle gemakken zijn voorzien.


Vereisten

 • Rijbewijs B 

 • Geen 9 tot 5 mentaliteit,

 • Zelfstandige werkhouding

 • Loyaliteit en flexibiliteit

 • Representatief voorkomen

 • Enthousiast en opgewekt

 • Heb je een mooie glimlach, ben je leergierig maar heb je geen horecaervaring? Dan ben je bij ons ook van harte welkom!

 

Wij bieden

 • Deel uitmaken van een leuk jong team dat werkt aan “Partyservice Nederland”.
 • Een salaris conform CAO en inhoud van de functie
 • Fulltime, parttime en bijbaan mogelijkheden 

 

Wil jij deze baan?  
Ben jij die gedreven collega die wij zoeken? Wil jij werken bij een groeiend bedrijf dat constant in beweging is en een informele werksfeer heeft? Stuur je sollicitatie met cv naar Anne-Sofie Kroon pz@partyservice.nl en wie weet word jij onze nieuwe collega!  

 

Werken op verschillende locaties 
Kom werken op de locaties van Partyservice Nederland, zonder jou is ons team niet compleet. Je kunt ingezet worden op meerdere locaties. Partyservice Nederland heeft namelijk een luxe partyschip in Spijkenisse, vijf partyschepen in Rotterdam, een Grill restaurant in Schiedam Maasboulevard, één evenementenlocaties te weten Landhuis de Oliphant te Rotterdam, we cateren op het EIC te Rozenburg én we werken ook op de locaties van onze opdrachtgevers. Je krijgt dus een zeer afwisselende baan! Maar sta je liever op 1 locatie, dan kan dat ook.

 


 

Partyservice Nederland

Wil jij in de horeca werken en ben je niet gebonden aan Spijkenisse? Kijk voor actuele vacatures op partyservice.nl/vacatures.
 Sollicitatieformulier


Ben je geïnteresseerd in één van bovenstaande vacatures? Vul dan onderstaand formulier in, voeg uw c.v. en pasfoto toe. We zien graag je reactie verschijnen.

 • * velden zijn verplicht.

 • Vaarprogramma 2024!

  Vaarprogramma 2024!

  Vraag hem snel aan.

  Lees meer
 • Wereldhavendagen 2024

  Wereldhavendagen 2024

  Vaar mee tijdens de Wereldhavendagen!

  Lees meer
Meer nieuws