Corona newsflash

Met de huidige ontwikkelingen rondom COVID-19 en de hierbij horende maatregelen hebben we de Corona newsflash ontwikkeld.
Stay safe en let een beetje op elkaar!

 

De maatregelen veranderen continu

En daarop inspelend proberen wij elke keer met passende oplossingen te komen zodat u gewoon mee kunt varen op onze mooie cruises.
Neem een kijkje in ons vaarprogramma dat wij met zorg voor u hebben samengesteld, voor al het moois wat we te bieden hebben.
Wij zijn continu bezig om de mogelijkheden zo groot en gevarieerd mogelijk te maken.

 

Actuele maatregelen

We mogen weer varen! 
Momenteel gelden er vanuit de overheid geen regels meer die uw bezoek aan ons partyschip zullen beïnvloeden. Wij zijn ontzettend blij om u weer op de normale wijze te mogen ontvangen op ons partyschip de Marlina.

Wordt vervolgd..
Wanneer er nieuwe besluiten genomen worden die uw bezoek aan Rederij Fortuna beïnvloeden brengen wij u weer middels deze weg op de hoogte.  Wanneer u vragen heeft die niet beantwoord worden door middel van deze corona newsflash, mag u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.
 

Wij hopen u te mogen ontvangen op Mps. de Marlina!

 

 

 Catering op locatie of thuisbezorgd!

Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn met onze catering service. Vanuit onze keukens in Rotterdam, Spijkenisse en Oude Tonge kunnen wij u op locatie voorzien van heerlijke (vergader)ontbijten, broodjes, smakelijke lunches of, indien er overgewerkt dient te worden, onze verse dag maaltijden. Bekijk ons aanbod op allesvooruwparty.nl.

Tip: Maak uw vergadering, meeting of feest compleet met onze verhuur artikelen.

Koken bij u thuis!

Aangezien alle restaurants dicht zijn, kunnen onze koks ook bij u thuis gerechten bereiden en een heerlijk diner voor u serveren. Een leuke bijkomstigheid in deze bijzondere dagen. Vraag naar de mogelijkheden. Bekijk onze website PEC-Catering.

Partyservice Nederland

Lees verder op partyservice.nl/corona


Rijksoverheid.nl | RIVM.nl
 

 

 


 

FAQ / Veelgestelde vragen

 

 • Wat betekent het als uw rondvaart/bijeenkomst/event niet doorgaat?

  Wij annuleren niet, maar verplaatsen in de opgelegde periode door de overheid uw rondvaart/bijeenkomst/event/ maar u bent uw geld niet kwijt. U houdt het bedrag dat u aan ons heeft betaald als tegoed (‘waardebon’) voor een volgende rondvaart/bijeenkomst/event

  Wij houden alles perfect bij, u wordt door ons gebeld om een nieuwe datum te prikken en als u die nog niet weet, blijft uw tegoed in 2022 geldig. Ook de eventueel betaalde kosten voor extra’s of aanvullingen of annuleringsverzekering worden onderdeel van dit tegoed

  U hoeft niet meteen te beslissen voor welke nieuwe rondvaart/bijeenkomst/event u kiest; u kunt hier rustig de tijd voor nemen. U kunt daarna zelf uw nieuwe rondvaart/bijeenkomst/event boeken door even te bellen met ons en uw reserveringsnummer in de “stille” periode van de overheid aan ons aan te geven. U kunt kiezen uit ons gehele aanbod; het hoeft niet hetzelfde schip of locatie of dezelfde dagtocht e.d. te zijn. Wanneer de boekingssom van de nieuwe reservering hoger uitvalt, brengen we u de meerkosten in rekening. Wanneer de nieuwe reservering goedkoper is, houdt u het tegoed voor consumpties of andere reservering. Wanneer u toch via de website de nieuwe reservering heeft gemaakt, dan kunt u dat aan ons laten weten door de gegevens van uw nieuwe reservering aan ons door te geven via telefoon en wij zullen deze dan verwerken met de oude reservering.

  Wij realiseren ons dat wij – onder normale omstandigheden – bij een annulering door  de algemene voorwaarden tellen. De huidige situatie is echter zo uitzonderlijk dat wij ons op het standpunt stellen dat het gerechtvaardigd is om hiervan af te wijken. Wij worden hierin gesteund door het feit dat onze algemene voorwaarden artikel 24 wij ons beroepen op overmacht en wij in dat geval bepalen wat de oplossing van ons zal zijn om uw reservering te verwerken.  Wij hebben gekozen voor de Voucher, zodat u op een later tijdstip kunt genieten van uw reservering. Wij rekenen op uw begrip hiervoor.

 • Policy tijdens Corona maatregelen

  Wij hanteren in de basis Onze algemene voorwaarden en aanvullende vervoersvoorwaarden binnenvaart, staan allen op:    https://www.partyservice.nl/voorwaarden

  +

  In de periode door de regering opgelegde sluitingen, mogen onze gasten de geplande vaart/bijeenkomst of event gratis verplaatsen naar een andere datum dit jaar.

  +

  Echter in de periode buiten de opgelegde overheidsmaatregel van sluiting van horeca en verbieden bijeenkomsten  (en deze periode of inhoud kan door de overheid aangepast worden) gelden onze algemene voorwaarden, bij verplaatsen hanteren wij omboekingskosten:

  • Event binnen stillegperiode of beperkingen door overheid – 0% omboekingskosten binnen 6 maanden na uw event datum
  • Event binnen de stillegperiode of beperkingen door overheid – 5% omboekings/inflatiekosten binnen 1 jaar na uw event datum
  • Event buiten stilligperiode door de overheid of geen beperkingen voor uw reservering – 35% omboekingskosten binnen een half jaar na uw event datum
  • Event buiten stilligperiode door de overheid of geen beperkingen voor uw reservering – 50% omboekingskosten binnen 1 jaar na eventdatum

  Geheel annuleren:  Annuleringskosten bedragen 50% van de som bij opzegging tot 10 weken voor de levering, of 70% van de som bij opzegging 10 tot 4 weken voor de levering, of 80% van de som bij opzegging 4 weken tot 1 week voor levering, of 100% van de som bij opzegging 1 week of minder voor levering.

 • Mag ik mijn tegoed ook anders besteden?

  Wij hanteren in de basis Onze algemene voorwaarden en aanvullende vervoersvoorwaarden binnenvaart, staan allen op:    https://www.partyservice.nl/voorwaarden

  +

  In de periode door de regering opgelegde sluitingen, mogen onze gasten de geplande vaart/bijeenkomst of event gratis verplaatsen naar een andere datum dit jaar.

  +

  Het tegoed van uw verplaatste rondvaart/bijeenkomst/event kunt u tot uiterlijk 6 maanden of 1 jaar na uitgifte gebruiken. Een nieuwe boeking dient u dus vroegtijdig te maken. De wijzigingsmail geldt voor alle type rondvaarten, mini cruises, dagtochten, bijeenkomsten en events. De nieuwe reservering moet uiterlijk plaatsvinden op 31 december  2022.  Alle verdere voorwaarden van onze organisatie kunt u vinden op: https://www.partyservice.nl/voorwaarden

 • Tot wanneer is het tegoed van mijn verplaatste rondvaart/bijeenkomst/event geldig?

  Het tegoed van uw verplaatste rondvaart/bijeenkomst/event kunt u tot uiterlijk 31 december 2022 na uitgifte van de wijzigingsmail gebruiken. Een nieuwe boeking dient u dus vroegtijdig te maken. De wijzigingsmail geldt voor alle type rondvaarten, mini cruises, dagtochten, bijeenkomsten en events. De nieuwe uitvoer van uw reservering moet uiterlijk plaatsvinden binnen 6 maanden of 1 jaar na uw oorspronkelijk datum.

  Wenst u een rondvaart / evenement te verplaatsen na 2022? Dit kan in uitzonderlijke gevallen (b.v. doelgroep) en onder speciale voorwaarden (35 of 50% omboekingskosten), uw rondvaart / evenement dient dan wel voor 1 september 2022 plaats te vinden echter deze regeling is in hoge uitzondering en alleen met goedkeuring van onze directie.

  Alle verdere voorwaarden van onze organisatie kunt u vinden op: https://www.partyservice.nl/voorwaarden

   

 

 • Vaarprogramma 2022

  Vaarprogramma 2022

  Nieuwe vaarten naar alle windstreken in Nederland!

  Lees meer
 • Corona newsflash

  Corona newsflash

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

  Lees meer
Meer nieuws