Corona newsflash

Zoals u van ons mag verwachten zijn we altijd bezig met hygiëne en veiligheid. Met de huidige ontwikkelingen rondom COVID-19 en de gewijzigde maatregelen hebben we een update! Voor uw duidelijkheid geven we een overzicht van de huidige ontwikkelingen. Wij nemen onze verantwoordelijkheid en rekenen op uw medewerking. Stay safe en let een beetje op elkaar!

Update 01-07-2020

We zijn weer open!

De deur staat op een kier, we zijn weer deels open. Ontzettend fijn dat we u als gast weer mogen ontvangen op onze schepen en in onze locaties. Want ook wij, net zoals u, hebben gezelschap gemist.

We houden afstand, besteden extra aandacht aan hygiëne en letten op uw en onze veiligheid. We zorgen er voor dat u veilig bij ons wordt geholpen, maar verwachten ook van u verantwoording naar u zelf en naar ons toe. De gezondheid van ons allen staat op nummer één.

We verwelkomen u graag weer aan boord van onze schepen en in onze evenementenlocaties!

 


 

Heropening en hervatten activiteiten 1 juli

Restaurants, partyschepen en zalencentra mogen vanaf 1 juli verruimen. Uiteraard volgen we de richtlijnen van de overheid.

Wij nemen reserveringen aan en hervatten de diensten voor:

Deze maatregelen hebben wij genomen om samen veilig gebruik te maken van onze locaties:

 • Reserveren is verplicht met een verklaring dat het gezelschap vrij is van coronavirus verschijnselen, de verklaring kunt u bij de reservering in ons systeem aanvinken.
 • Vanaf 1 juli geldt er geen maximum aantal gasten aan boord en in onze locaties, uiteraard houden we rekening met de 1,5 meter afstand.
 • Voor het buitendek en op het terras geldt er geen maximum aantal gasten, enkel de 1.5 meter afstand. Het is toegestaan dat hulpbehoevenden en begeleiders bij elkaar aan de tafel plaats nemen.
 • 2 personen die niet in één huishouden plaats vinden zijn toegestaan.
 • We hebben de capaciteit per rondvaart verminderd. Er worden maximaal passagiers 72 aan boord van Mps. Brandaris / Beren Boot toegelaten.
 • We hebben de capaciteit per rondvaart verminderd. Er worden maximaal passagiers 200 aan boord van Mps. Marlina toegelaten.
 • We hebben de capaciteit per rondvaart verminderd. Er worden maximaal passagiers 300 aan boord van Mps. De Ameland toegelaten.
 • We hebben de capaciteit per (dinner)show verminderd. Er worden maximaal passagiers 200 aan boord van Mps. De Ameland toegelaten.
 • Onze medewerkers volgen de adviezen zorgvuldig op en komen niet werken als ze klachten hebben.
 • Gasten met verkoudheidsklachten zoals hoesten, keelpijn of koorts, worden niet op onze locaties toegelaten.
 • Wij leggen de focus op hygiëne. Op het schip én in onze locaties zal er een extra medewerker worden ingezet voor het schoonmaken van deuren, grepen, toiletten en algemene liggende vlakken. De locatie zal voorafgaand aan uw ontvangst een extra schoonmaakbeurt krijgen.
 • We verwelkomen alle gasten hartelijk, maar zullen geen handen schudden.
 • Wij hanteren onze algemene voorwaarden en onze corona voorwaarden op partyserivce.nl/voorwaarden.
 • Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en verwijzen u graag naar het RIVM voor meer informatie.
   


Vanaf 1 september

 • Vanaf 1 september gelden er vooralsnog geen beperkingen en zijn grotere groepen weer toegestaan.
 • Bij aanpassingen opgelegd / geadviseerd door de overheid, zullen wij dit direct doorvoeren
 • Wij hanteren onze algemene voorwaarden en onze corona voorwaarden op partyserivce.nl/voorwaarden
 • Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en verwijzen u graag naar het RIVM voor meer informatie.

Laten we begrip hebben voor elkaar, met elkaar Nederland erboven op helpen en duimen dat we gezond en allen sterker hieruit komen. Wij zien u graag weer terug op onze locaties.
 Catering op locatie of thuisbezorgd!

Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn met onze catering service. Vanuit onze keukens in Rotterdam, Spijkenisse en Oude Tonge kunnen wij u op locatie voorzien van heerlijke (vergader)ontbijten, broodjes, smakelijke lunches of, indien er overgewerkt dient te worden, onze verse dag maaltijden. Bekijk ons aanbod op allesvooruwparty.nl.

Tip: Maak uw vergadering, meeting of feest compleet met onze verhuur artikelen.

Koken bij u thuis!

Aangezien alle restaurants dicht zijn, kunnen onze koks ook bij u thuis gerechten bereiden en een heerlijk diner voor u serveren. Een leuke bijkomstigheid in deze bijzondere dagen. Vraag naar de mogelijkheden. Bekijk onze website PEC-Catering.

Partyservice Nederland

Lees verder op partyservice.nl/corona


Rijksoverheid.nl | RIVM.nl
 

 

 


 

FAQ / Veelgestelde vragen

 

 • Wat betekent het als uw rondvaart/bijeenkomst/event niet doorgaat?

  Wij annuleren niet, maar verplaatsen in de opgelegde periode door de overheid uw rondvaart/bijeenkomst/event/ maar u bent uw geld niet kwijt. U houdt het bedrag dat u aan ons heeft betaald als tegoed (‘waardebon’) voor een volgende rondvaart/bijeenkomst/event

  Wij houden alles perfect bij, u wordt door ons gebeld om een nieuwe datum te prikken en als u die nog niet weet, blijft uw tegoed in 2020 geldig. Ook de eventueel betaalde kosten voor extra’s of aanvullingen of annuleringsverzekering worden onderdeel van dit tegoed

  U hoeft niet meteen te beslissen voor welke nieuwe rondvaart/bijeenkomst/event u kiest; u kunt hier rustig de tijd voor nemen. U kunt daarna zelf uw nieuwe rondvaart/bijeenkomst/event boeken door even te bellen met ons en uw reserveringsnummer in de “stille” periode van de overheid aan ons aan te geven. U kunt kiezen uit ons gehele aanbod; het hoeft niet hetzelfde schip of locatie of dezelfde dagtocht e.d. te zijn. Wanneer de boekingssom van de nieuwe reservering hoger uitvalt, brengen we u de meerkosten in rekening. Wanneer de nieuwe reservering goedkoper is, houdt u het tegoed voor consumpties of andere reservering. Wanneer u toch via de website de nieuwe reservering heeft gemaakt, dan kunt u dat aan ons laten weten door de gegevens van uw nieuwe reservering aan ons door te geven via telefoon en wij zullen deze dan verwerken met de oude reservering.

  Wij realiseren ons dat wij – onder normale omstandigheden – bij een annulering door  de algemene voorwaarden tellen. De huidige situatie is echter zo uitzonderlijk dat wij ons op het standpunt stellen dat het gerechtvaardigd is om hiervan af te wijken. Wij worden hierin gesteund door het feit dat onze algemene voorwaarden artikel 24 wij ons beroepen op overmacht en wij in dat geval bepalen wat de oplossing van ons zal zijn om uw reservering te verwerken.  Wij hebben gekozen voor de Voucher, zodat u op een later tijdstip kunt genieten van uw reservering. Wij rekenen op uw begrip hiervoor.

 • Policy tijdens Corona maatregelen

  Wij hanteren in de basis Onze algemene voorwaarden en aanvullende vervoersvoorwaarden binnenvaart, staan allen op:    https://www.partyservice.nl/voorwaarden

  +

  In de periode door de regering opgelegde sluitingen, mogen onze gasten de geplande vaart/bijeenkomst of event gratis verplaatsen naar een andere datum dit jaar.

  +

  Echter in de periode buiten de opgelegde overheidsmaatregel van sluiting van horeca en verbieden bijeenkomsten  (en deze periode of inhoud kan door de overheid aangepast worden) gelden onze algemene voorwaarden, bij verplaatsen hanteren wij omboekingskosten:

  • Event binnen stillegperiode door overheid –  0%  omboekingskosten binnen 2020
  • Event binnen de stilleg periode door overheid – 5% omboekings/inflatiekosten naar 2021
  • Event buiten stilligperiode door de overheid – 15% omboekingskosten binnen 2020
  • Event buiten stilligperiode door de overheid – 20% omboekingskosten naar 2021 binnen 1 jaar na eventdatum
 • Mag ik mijn tegoed ook anders besteden?

  Wij hanteren in de basis Onze algemene voorwaarden en aanvullende vervoersvoorwaarden binnenvaart, staan allen op:    https://www.partyservice.nl/voorwaarden

  +

  In de periode door de regering opgelegde sluitingen, mogen onze gasten de geplande vaart/bijeenkomst of event gratis verplaatsen naar een andere datum dit jaar.

  +

  Echter in de periode buiten de opgelegde overheidsmaatregel van sluiting van Horeca en verbieden bijeenkomsten  (en deze periode of inhoud kan door de overheid aangepast worden) gelden onze algemene voorwaarden, bij verplaatsen hanteren wij 15% omboekingskosten. De vaart / het evenement dient echter wel in 2020 plaats te vinden, wilt u verzetten naar 2021 dan hanteren wij 20% omboekingskosten, deze regeling kan alleen als uw vaart of evenement buiten de door de regering geadviseerde periode plaats vindt.

  +

  Met het tegoed van uw verplaatste rondvaart/bijeenkomst/event kunt u tot uiterlijk 31-12-2020 na uitgifte van de wijzigingsmail een nieuwe boeking maken. De wijzigingsmail geldt voor alle type rondvaarten, mini cruises, dagtochten, bijeenkomsten en events. De nieuwe reservering moet uiterlijk plaatsvinden op 31 december  2020.  Alle verdere voorwaarden van onze organisatie kunt u vinden op: https://www.partyservice.nl/voorwaarden

 • Tot wanneer is het tegoed van mijn verplaatste rondvaart/bijeenkomst/event geldig?

  Het tegoed van uw verplaatste rondvaart/bijeenkomst/event kunt u tot uiterlijk 31 december 2020 na uitgifte van de wijzigingsmail gebruiken. Een nieuwe boeking dient u dus vroegtijdig te maken. De wijzigingsmail geldt voor alle type rondvaarten, mini cruises, dagtochten, bijeenkomsten en events. De nieuwe reservering moet uiterlijk plaatsvinden op 31 december 2020.

  Wenst u een rondvaart / evenement te verplaatsen na 2020? Dit kan in uitzonderlijke gevallen (b.v. doelgroep) en onder speciale voorwaarden (20% omboekingskosten), uw rondvaart / evenement dient dan wel voor 1 mei plaats te vinden echter deze regeling is in hoge uitzondering en alleen met goedkeuring van onze directie.

  Alle verdere voorwaarden van onze organisatie kunt u vinden op: https://www.partyservice.nl/voorwaarden

 

 • Corona newsflash

  Corona newsflash

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

  Lees meer
 • Dagtochten 2020

  Dagtochten 2020

  Prachtige dagtochten naar o.a. Brabantse Biesbosch

  Lees meer
Meer nieuws