Dagtochten 2020

Heeft u zin in een gezellig dagje uit? Rederij Fortuna heeft met veel passie, plezier en zorgvuldigheid de allerleukste dagtochten samengesteld.

Het vaarseizoen is geopend!

Hoewel Mps. Marlina het gehele jaar door vaart zal de allereerste dagtocht zal plaats vinden in mei! Het dagtochten seizoen wordt geopend met een dagtocht naar de Brabantse Biesbosch. Een rondvaart in de Biesbosch is een echte beleving want dit bijzondere natuurgebied is één van de meest ongerepte gebieden van Nederland, waar u vele dieren kunt zien. Tijdens de dagtocht geniet u van koffie (2) met gebak, een schitterende cruise, uitgebreide lunch, koud en warm buffet met seizoensgerechten en dessert, live entertainment en u kunt gebruik maken van gratis entree bij bezoekerscentrum. Vaart u mee?

Uitgelicht

Uiteraard zijn al onze dagtochten de moeite waard, hieronder geven we u een indruk van de diversiteit. Helemaal onderop vind u onze vaaragenda waar we alle dagtochten op een rij zetten.

Gouda KaasmarktDagtocht Gouda 'Kaasmarkt'

Vanuit Spijkenisse vertrekt u met onze luxe touringcar richting Gouda. U stapt uit bij de Veerstal, waar u binnen enkele minuten door een prachtig oud grachtenstraatje (Westhaven) zo de kaasmarkt op loopt. Hier vindt de traditionele kaasmarkt plaats waar de boeren en kooplui met handjeklap handelen om de beste kazen. Tijdens de ambachtenmarkt vindt u allerlei andere streekproducten en zijn er kinderkaasspelen achter de Goudse Waag. Rond lunchtijd stapt u aan boord van Mps. Marlina en beginnen we onze vaartocht naar Spijkenisse. De dagtocht is inclusief uitgebreide lunch, Schitterende cruise met gids, Koud en warm buffet met seizoensgerechten en dessert en bittergarnituur.

Dagtocht Alphen a/d Rijn 'Jaarmarkt'

Vanuit Spijkenisse vertrekt u met de luxe touringcar naar Alphen a/d Rijn waar elke derde woensdag in september de grootste jaarmarkt van Nederland plaatsvindt. Er is een diversiteit van vele soorten en maten kramen, standwerkers, foodtrucks en activiteiten te vinden in het hartje centrum van Alphen a/d Rijn. Langs de pittoreske geveltjes in de winkelstraten en de vele terrassen kunt u uw weg vinden naar de mooiste aanbiedingen en u laten verbazen door de standwerkers. De Alphense Jaarmarkt staat bekend om zijn gezelligheid en ongedwongen sfeer. Tijdens de dagtocht geniet u van koffie (2) met gebak, een schitterende cruise met gids, uitgebreide lunch, koud en warm buffet met seizoensgerechten en dessert, 

Vaaragenda 2020

Stap aan boord en vaar met ons mee naar:

 • Corona newsflash

  Corona newsflash

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

  Lees meer
 • Dagtochten 2020

  Dagtochten 2020

  Prachtige dagtochten naar o.a. Brabantse Biesbosch

  Lees meer
Meer nieuws