Dagtochten 2021

Heeft u zin in een gezellig dagje uit? Rederij Fortuna heeft met veel passie, plezier en zorgvuldigheid de allerleukste dagtochten samengesteld.

Het vaarseizoen is geopend! (als we weer open mogen met de horeca)

Hoewel Mps. Marlina het gehele jaar door vaart zal de allereerste dagtocht zal plaats vinden in mei! Het dagtochten seizoen wordt geopend met een dagtocht naar Woudrichem op hemelvaartsdag 13 mei daar vinden jaarlijks een aantal evenementen plaats van de Wourkumse dagen met o.a. een kampioenwedstrijd " Vis bakken " en een jaarmarkt. Vaar mee met deze schitterende cruise naar dit mooie vestingstadje en geniet van koffie (2) met gebak, uitgebruide lunch, koud en warm dinerbuffet met seizoensgerechten en dessert.

Uitgelicht

Uiteraard zijn al onze dagtochten de moeite waard, hieronder geven we u een indruk van de diversiteit. Helemaal onderop vind u onze vaaragenda waar we alle dagtochten op een rij zetten.

Dagtocht Brabantse Biesbosch

Een rondvaart in de Biesbosch is een echte beleving want dit bijzondere natuurgebied is één van de meest ongerepte gebieden van Nederland, waar u vele dieren kunt zien. Tijdens de dagtocht geniet u van een schitterende cruise,  koffie (2) en gebak, uitgebruide lunch, koud en warm dinerbuffet met seizoensgerechten, dessert en kunt u gratis gebruik maken van het bezoekerscentrum. Vaart u mee ? 

 

Gouda KaasmarktDagtocht Volendam

Vanuit Spijkenisse of Rotterdam vertrekt u met een luxe touringcar naar Volendam waar u direct in het centrum afzet. Vanuit de haven van Volendam stapt u op onze pendeldienst, hiermee vaart u binnen enkele minuten naar ons prachtige schip waar de dagtocht zal worden vervolgd. Tijdens de dagtocht kunt u genieten van een uitgebruide lunch, koud en warm dinnerbuffet en seizoensgerechten, dessert, bittergarnituur en live entertainment.Dagtocht Alphen a/d Rijn 'Jaarmarkt'

Vanuit Spijkenisse vertrekt u met de luxe touringcar naar Alphen a/d Rijn waar elke derde woensdag in september de grootste jaarmarkt van Nederland plaatsvindt. Er is een diversiteit van vele soorten en maten kramen, standwerkers, foodtrucks en activiteiten te vinden in het hartje centrum van Alphen a/d Rijn. Langs de pittoreske geveltjes in de winkelstraten en de vele terrassen kunt u uw weg vinden naar de mooiste aanbiedingen en u laten verbazen door de standwerkers. De Alphense Jaarmarkt staat bekend om zijn gezelligheid en ongedwongen sfeer. Tijdens de dagtocht geniet u van koffie (2) met gebak, een schitterende cruise met gids, uitgebreide lunch, koud en warm buffet met seizoensgerechten en dessert.

Vaaragenda 2021

Stap aan boord en vaar met ons mee naar:

 • Vaarprogramma 2023!

  Vaarprogramma 2023!

  Vraag hem snel aan!

  Lees meer
 • Wereldhavendagen 2023

  Wereldhavendagen 2023

  Vaar mee tijdens de Wereldhavendagen!

  Lees meer
Meer nieuws