Hoe het allemaal begon

1. In oktober 1992 is het (binnenvaart) vrachtschip Fortuna omgebouwd tot het luxe partyschip ''Fortuna''.

2. Onze eerste vaartocht was op Koninginnedag van 30 april 1993. Het schip kon afgehuurd worden voor partijen en we maakten ook rondvaarten vanaf Brielle. Vanaf het begin bleek dit een groot succes, waardoor de groepen steeds groter werden.

3. In 1997 is het luxe partyschip ''Stadspoort'' gebouwd en op 31 december 1997 in de vaart gegaan. Op partyschip ''Stadspoort'' kwam het buffet vanuit de vloer omhoog, wat een nieuwe belevenis was voor onze gasten. Partyschip ''Fortuna'' kon 150 personen vervoeren en partyschip ''Stadspoort'' 250 personen.

4. In 2000 is partyschip ''Fortuna'' vervangen door een prachtig nieuw partyschip met dezelfde naam voor maximaal 200 personen.

5. In 2007 is de bouw van het luxe partyschip ''Marlina'' begonnen, die op 1 mei 2008 in de vaart is gekomen (maximaal aantal passagiers is 500.) Dit prachtige partyschip nam de rol van partyschip ''Stadspoort'' over.

6. In november 2015 is het luxe partyschip "Fortuna" verkocht en vaart nu op de Moezel in Luxemburg.

7.  1 mei 2018, Rederij fortuna sluit zich aan bij Partyservice Nederland en beschikt hierdoor over drie partyschepen

 • Feestdagen op de Marlina

  Feestdagen op de Marlina

  Have Yourself a Merry Little Christmas en vaar mee met onze Kerstbrunch cruise. Een vaartocht waar we u laten genieten van een heerlijke ...

  Lees meer
 • Rutger v Barneveld vervangt Mart Hoogkamer op Hollandse avond

  Rutger v Barneveld vervangt Mart Hoogkamer op Hollandse avond

  Het is bijna zo ver, de Moonlight Cruise – De Hollandse avond van zaterdag 2 oktober. Dat belooft een gezellige avond te worden. Al...

  Lees meer
Meer nieuws