Informatie en boekingen

Rederij Fortuna biedt u vele mogelijkheden met haar luxe partyschepen. Naast de open inschrijvingen voor onze brunch- en moonlight cruises, kunt u ook boeken voor thema-avonden, dagtochten en speciale rondvaarten.

Het schip is heel geschikt voor kleine en grote groepen. Wanneer u met een groep van maximaal 14 gasten reserveert dan zorgen wij er voor, mits mogelijk, dat u aan één tafel zit. Wij hebben tafels beschikbaar voor 10, 12 en 14 personen. Bestaat uw groep uit meer dan 14 personen dan zorgen wij er uiteraard voor dat uw gezelschap als groep bij elkaar blijft. Er worden geen andere gasten tussen de tafels van uw groep geplaatst. Wel is het mogelijk bij drukke vaarten en dagtochten dat u met andere gasten aan tafel komt te zitten.

Het exclusief afhuren van het schip is uiteraard mogelijk. Belt u eens voor een vrijblijvende afspraak. Wij geven u graag een rondleiding op onze partyschepen en spreken dan de vele mogelijkheden gedetailleerd met u door. Uiteraard geven wij u op voorhand een duidelijk overzicht van de tarieven.

Rederij Fortuna staat bekend om maatwerk en flexibiliteit: bel voor een vrijblijvend gesprek en ervaar het zelf!


 

Naar het aanvraagformulier

 • Vaarprogramma 2024!

  Vaarprogramma 2024!

  Vraag hem snel aan.

  Lees meer
 • Perry & Friends ''Muzikale Cruise''

  Perry & Friends ''Muzikale Cruise''

  Vaart u ook gezellig mee?

  Lees meer
Meer nieuws