Partyschip 'MPS Gemini' & 'MPS Gemini 2'

Ontdek de skyline van Rotterdam op een prachtige manier met bootverhuur Rotterdam via Rederij Gemini. Verken van de grootste havens ter wereld vanaf het water. Een tocht op een partyboot van Rederij Fortuna maakt ieder evenement uniek. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een bedrijfsuitje of een bruiloft: samen met uw genodigden geniet u van een ontspannen tocht door Rotterdam. We hebben uitgebreide mogelijkheden om uw catering aan boord te verzorgen: van snacks tot een compleet buffet naar wens. Boek bij Rederij Fortuna een verrassende en unieke boottocht door hartje Rotterdam op een van onze partyboten.

Gemini 1

Aan boord van de luxe uitgevoerde Gemini bieden wij u binnen in een rustige intieme sfeer kunt genieten van het wisselende decor van bezienswaardigheden, zoals de skyline van Rotterdam, die al rustig kabbelend over het water langs u heen komen.

Op het bovendek van de Gemini is een zeer gezellig buiten terras waar u bij mooi weer al genietend van een drankje en een hapje en natuurlijk het uitzicht, de frisse buitenlucht langs u heen voelt gaan. Een ruime bar met een uitgebreide keuze aan dranken en ook een moderne keuken waar van eenvoudige lunches tot uitgebreide diners en luxe buffetten naar uw keuze worden klaar gemaakt. De Gemini is de perfecte locatie voor gezelschappen tot maximaal 50 personen voor uw bruiloft, verjaardag, party, bedrijfspresentatie, bedrijfs- of personeelsuitstap.

Onze accurate en vriendelijke bediening verwelkomen u graag aan boord van de Gemini, en garanderen u een aangenaam verblijf aan boord tijdens de rondvaart.

Neem contact op voor meer informatie! 

 

Gemini 2 

Aan boord van ons luxe en zeer gezellige partyschip de Gemini 2, geschikt voor c.a. 90 personen saloncapaciteit, verzorgen wij in overleg en naar uw wens uw bruiloft, verjaardag, familiefeest, bedrijfspresentatie en personeelsuitstapjes in Rotterdam en omstreken het gehele jaar door.

Buiten op het zonnedek hebben wij 100 zitplaatsen, zodat u bij mooi weer, genietend van het uitzicht, de zwoele wind langs u heen voelt glijden. De Gemini 2 is van alle comfort voorzien, zoals een bar met een ruime keuze aan drankjes en een keuken waar een broodje kaas tot een vijf gangen diner of een luxe buffet naar keuze door onze kok wordt bereid.

Neem contact op voor meer informatie! 

 • Vaarprogramma 2023!

  Vaarprogramma 2023!

  Vraag hem snel aan!

  Lees meer
 • Wereldhavendagen 2023

  Wereldhavendagen 2023

  Vaar mee tijdens de Wereldhavendagen!

  Lees meer
Meer nieuws