Trouwen

Trouwen op het water? Ja, dat kan! 

Geef elkaar het ja woord op Partyschip de Marlina in Spijkenisse. Ons schip is een officiele trouwlocatie van de gemeente Spijkenisse. Van ceremonie tot feest, wij verzorgen een onvergetelijke dag. 

Trouwen aan boord

Bent u op zoek naar een unieke trouwlocatie? Denk dan aan een huwelijk aan boord, dit is een echte beleving. Wij ontvangen uw gasten met een heerlijk glaasje bubbels en een hapje naar wens. Al varend door de omgeving van Spijkenisse zegt u ja tegen de man of vrouw waarmee u de liefde deelt. Aan de andere kant van het schip zijn de tafels gedekt en werken onze chefkoks in de keuken aan een heerlijk 3 gangen diner. Na het diner is het tijd voor live entertainment, uw band of dj naar keuze speelt de leukste muziek. Hebben jullie een speciale openingsdans? Onze dansvloer geeft jullie de mogelijkheid om toffe moves te laten zien. Vergeet ondertussen niet om ook eens op het dek een luchtje te scheppen en te genieten van de rondvaart. Na de tocht meren we weer aan en is het tijd om afscheid te nemen van jullie gasten. Nog jaren wordt er gesproken over die bruiloft op het water!

Alles is mogelijk

Bovenstaande tekst is zomaar een impressie van onze mogelijkheden. Of u nu alleen een spetterend trouwfeest geeft of een complete dag verzorgd. Partyschip de Marlina in Spijkenisse zorgt voor een dag naar wens. Wilt u meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan via ons contactformulier of neem telefonisch contact op.

 

 

 • Vaarprogramma 2024!

  Vaarprogramma 2024!

  Vraag hem snel aan.

  Lees meer
 • Perry & Friends ''Muzikale Cruise''

  Perry & Friends ''Muzikale Cruise''

  Vaart u ook gezellig mee?

  Lees meer
Meer nieuws