Brunch cruise

Klaar voor een onvergetelijke brunch cruise door de haven van Rotterdam? Ga mee met ons op De Marlina voor een unieke brunch rondvaart door de haven van Rotterdam! Terwijl je door de adembenemende Rotterdamse havens vaart, trakteren wij je op een zondag brunch die net zo indrukwekkend is als de uitzichten. Maak je klaar voor de meest sfeervolle brunch in Rotterdam, waar de stad en het water samenkomen.

Brunch Cruise informatie

De brunch cruise is inclusief:

 • Schitterende cruise
 • Soepje vooraf
 • Koud en warm brunchbuffet met seizoens gerechten
 • Dessert
 • Live muziek en entertainment

Volwassenen v.a.                    € 49,50 p.p. 
Kinderen 3 t/m 12 jaar v.a.    € 31,00 p.p. 

Dranken gedurende de vaart zijn niet inbegrepen, wij bieden een drankenarrangement aan voor volwassenen € 19,50 p.p. en voor kinderen € 14,50 p.p. welke alleen per gezelschap kan worden afgenomen. Uiteraard kun je ook aan het einde van de vaart de gedronken dranken afrekenen.


 

Vaar weg met smaak

Stap aan boord en begin je zondag brunch met een soepje. Laat je vervolgens verrassen door ons koud en warm brunchbuffet, rijkelijk gevuld met seizoengroenten. En natuurlijk, wat is een brunch zonder een zoete afsluiter? Ons dessert zal zeker niet teleurstellen. Geniet van het mooie uitzicht en het gezellige entertainment en de live muziek die de brunch cruise te bieden heeft.

Een route vol verrassingen

Elke brunch cruise door de Rotterdamse wateren is uniek. De kapitein bepaalt de route, rekening houdend met het tij, het weer en de meest betoverende bezienswaardigheden. Of we nu koers zetten naar de levendige stad en havens van Rotterdam of richting de Maasvlakte varen, je bent verzekerd van een uitzicht dat even divers als betoverend is. De brunch cruise op de Marlina is de perfecte zondagse ontsnapping voor iedereen. Jong of oud, er is voor elk wat wils. Samen met vrienden en vriendinnen genieten van de zondagse brunch op het water maakt elk moment specialer, terwijl gezinnen met kinderen kunnen profiteren van een speciale kinderprijs. Dit maakt de Cruise leuk voor iedereen. Naast het genieten van de culinaire hoogstandjes, biedt het varen door Rotterdam je de kans om de stad vanuit een geheel nieuw perspectief te zien. De combinatie van gezelligheid, heerlijk eten, en het unieke uitzicht maken onze brunch cruise aan boord van ons luxueuze Partyschip “De Marlina” een topkeuze voor iedereen die op zoek is naar een bijzondere brunch ervaring in Rotterdam.

Brunch cruise - jouw zondag brunch wacht

De brunch cruise Rotterdam belooft een zondag brunch zoals geen ander. Van het moment dat je aan boord stapt tot het moment van afscheid, elk detail is zorgvuldig overwogen om jou een onvergetelijke ervaring te bieden. Of je nu de voorkeur geeft aan het verkennen van de dynamische Rotterdamse havens of het ontdekken van de rustige wateren richting de Maasvlakte, wij garanderen een zondag brunch die je zal bijblijven. Klaar voor een ongeëvenaarde zondag brunch ervaring? Reserveer je plek op onze brunch cruise en laat Rotterdam je betoveren!

 • Vier Vaderdag bij Rederij Fortuna!

  Vier Vaderdag bij Rederij Fortuna!

  Vaar mee met de Vaderdag Cruise!

  Lees meer
 • Vaarprogramma 2024!

  Vaarprogramma 2024!

  Vraag hem snel aan.

  Lees meer
Meer nieuws