Corona Voorwaarden

Corona newsflash

Met de huidige ontwikkelingen rondom COVID-19 en de hierbij horende maatregelen hebben we de Corona newsflash ontwikkeld.
Stay safe en let een beetje op elkaar!

Wij annuleren niet, maar verplaatsen in de opgelegde periode door de overheid uw rondvaart/bijeenkomst/event/ maar u bent uw geld niet kwijt. U houdt het bedrag dat u aan ons heeft betaald als tegoed (‘waardebon’) voor een volgende rondvaart/bijeenkomst/event

Heeft u een reservering die niet door kan gaan?
Wij houden alles perfect bij, u wordt door ons gebeld om een nieuwe datum te prikken en als u die nog niet weet, blijft uw tegoed in heel 2022 geldig. Ook de eventueel betaalde kosten voor extra’s of aanvullingen worden onderdeel van dit tegoed.

U hoeft niet meteen te beslissen voor welke nieuwe rondvaart/bijeenkomst/event u kiest; u kunt hier rustig de tijd voor nemen. U kunt daarna zelf uw nieuwe rondvaart/bijeenkomst/event boeken door even te bellen met ons en uw reserveringsnummer in de “stille” periode van de overheid aan ons aan te geven. U kunt kiezen uit ons gehele aanbod; het hoeft niet hetzelfde schip of locatie of dezelfde dagtocht e.d. te zijn. Wanneer de boekingssom van de nieuwe reservering hoger uitvalt, brengen we u de meerkosten in rekening. Wanneer de nieuwe reservering goedkoper is, houdt u het tegoed voor consumpties of andere reservering. Wanneer u toch via de website de nieuwe reservering heeft gemaakt, dan kunt u dat aan ons laten weten door de gegevens van uw nieuwe reservering aan ons door te geven via telefoon en wij zullen deze dan verwerken met de oude reservering.

Wij realiseren ons dat wij – onder normale omstandigheden – bij een annulering door  de algemene voorwaarden tellen. De huidige situatie is echter zo uitzonderlijk dat wij ons op het standpunt stellen dat het gerechtvaardigd is om hiervan af te wijken. Wij worden hierin gesteund door het feit dat onze algemene voorwaarden artikel 24 wij ons beroepen op overmacht en wij in dat geval bepalen wat de oplossing van ons zal zijn om uw reservering te verwerken.  Wij hebben gekozen voor de Voucher, zodat u op een later tijdstip kunt genieten van uw reservering. Wij rekenen op uw begrip hiervoor.

Tot wanneer……

Het tegoed van uw verplaatste rondvaart/bijeenkomst/event kunt u tot 2 jaar nadat uw vaart zou plaatsvinden reserveren. Een nieuwe boeking dient u dus vroegtijdig te maken. De wijzigingsmail geldt voor alle type rondvaarten, mini cruises, dagtochten, bijeenkomsten en events. De nieuwe uitvoer van uw reservering moet uiterlijk plaatsvinden binnen 6 maanden of 1 jaar na uw oorspronkelijk datum. Wenst u een rondvaart / evenement te verplaatsen naar 2023? Dit kan in uitzonderlijke gevallen (b.v. doelgroep) en onder speciale voorwaarden (35 of 50% omboekingskosten), uw rondvaart / evenement dient dan wel voor 1 mei 2023 plaats te vinden echter deze regeling is in hoge uitzondering en alleen met goedkeuring van onze directie.

Alle verdere voorwaarden van onze organisatie kunt u vinden op: https://www.partyservice.nl/voorwaarden

 • Vaarprogramma 2022

  Vaarprogramma 2022

  Nieuwe vaarten naar alle windstreken in Nederland!

  Lees meer
 • Corona newsflash

  Corona newsflash

  Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

  Lees meer
Meer nieuws