Dagtochten

Ga er gezellig een dagje er op uit met het leukste partyschip van Nederland; Mps. Marlina. We hebben een zeer gevarieerd dagtochten aanbod door de verschillende gebieden in Nederland. We varen zelfs naar België en Duitsland! 

Thuishaven

Ons 85 meter lange schip ligt voor anker aan de Veerweg in Spijkenisse. Vrijwel altijd vertrekken we vanaf dit punt naar de plaats van bestemming. We proberen zo veel mogelijk met het schip te organiseren maar het kan voorkomen dat u met een luxe touringcar eerst naar de plaats van de dagtocht gebracht wordt. Dit doen we omdat sommige afstanden te lang zijn om binnen een dag heen en weer te varen. Uiteraard is, mits anders aangegeven, Spijkenisse het begin en het eindpunt van de dagtocht.

Breed aanbod

Ieder jaar bezoeken we de allerleukste dorpen, gebieden en steden. In onze vaaragenda staan de actuele dagtochten beschreven. Bij de dagtochten krijgt u de mogelijkheid om van boord te gaan en de steden en musea te verkennen. Bekijk rustig en op uw gemakje ons complete aanbod.

In 2024 varen we onder andere naar: 

 • Zaanse Schans
 • Antwerpen
 • Maasvlakte & Futureland
 • Amsterdam Light Festival
 • Slot Loevestein
 • Gorinchem
 • Kinderdijk3

Bent u slecht ter been?  We geven per dagtocht aan waar we van boord gaan. Natuurlijk is het ook mogelijk om aan boord te blijven! Daarnaast is ons mooie schip uitermate geschikt voor mensen met een rolstoel. Omdat we een grote salon én rolstoeltoiletten op dezelfde verdieping hebben kunt u hier gemakkelijk gebruik van maken en vrij bewegen op het schip. Ook is het mogelijk om met de rolstoellift naar het topdek te gaan, een kleine kanttekening hierbij is dat u wel even uit de rolstoel op de stoel lift moet overstappen. Eenmaal op het topdek kunt u hier ook weer gebruik maken van de hele lengte van het schip.

 

Culinair genieten

Wij zorgen tijdens de dagtochten dat het u aan niets ontbreekt. In het seizoen worden passende gerechten en hapjes geserveerd of is het mogelijk om een bestelling te plaatsen. Denk bijvoorbeeld asperges tijdens het aspergeseizoen en een stamppot tijdens de wintermaanden. Zo blijft iedere vaart een verrassing.

Wanneer gaat u mee?

Bekijk de dagtochten in onze vaaragenda en boek direct online. Liever even telefonisch contact? Neem contact op via telefoonnummer: 0181 - 626 126.

 • Vaarprogramma 2024!

  Vaarprogramma 2024!

  Vraag hem snel aan.

  Lees meer
 • Perry & Friends ''Muzikale Cruise''

  Perry & Friends ''Muzikale Cruise''

  Vaart u ook gezellig mee?

  Lees meer
Meer nieuws